Telefon: +40 752-011 914
str. Bailor, nr. 1112, Sangeorgiu de Mures - Vezi harta
Music: Off           
Szaunák

Saune

Szaunák

Fotó galéria


Száraz szauna

Ideális eszköze az immunitás kialakításának, továbbá jó hatással van a bőrre és segít a megfázás kezelésében. A magas hőmérsékletnek köszönhetően az intenzív izzadás által a szervezet könnyen méregtelenítődik.
A száraz szauna tisztító hatása szinte tagadhatatlan, továbbá az aromaterápia kombinációjával, az egész egy kimondhatatlanul fantasztikus élvezetté válik.

Infravörös szauna

Mivel ez a fajta szauna az izzadást egy alacsonyabb hőmérsékleten (33-55 Celsius fok) is előtudja idézni, a legtöbb ember tudja használni, anélkül, hogy kényelmetlen érzést váltana ki belőle.
Sokkal nagyobb terápiás hatással rendelkezik, mint a száraz szauna, mivel az infravörös sugarak segítségével a test mély szöveteit is méregteleníti tudja.

Gőzszauna

A gyengéd melegség és a behatoló nedvesség elernyeszti a testet, ellazítja az izmokat és kizárja a mindennapi élet gondjait. A gőz az emberi test minden pórusát kitisztítja, és a bőrt puhává és selymessé varázsolja
A gőzszauna a legjobb módja annak, hogy az ember ismét fiatalnak, frissnek és megújultnak érezhesse magát.

Jégkamra

Ennek a szobának a hőmérséklete 4-5 Celsius fok és a szaunákkal felváltva ajánlatos a használata.
Ebben a szobában víz és jég található, amellyel ajánlatos az arcot és a test egyes részeit masszírozni, hiszen tágító hatással rendelkezik és ezzel hozzájárul a bőr feszességének a kialakításához.

 

Rezervari Online

Va rugam sa completati formularul de rezervare online. Rezervarile se pot face si prin telefon. Detalii contact

Oferta Corporate

Promotii