Telefon: +40 752-011 914
str. Bailor, nr. 1112, Sangeorgiu de Mures - Vezi harta
Music: Off           
Homepage

Rezervari Online

Homepage

Vezi Camerele

Homepage

Oferte

Az Utazás Kiállítás 2013 Hungexpo Budapesti Vásárközpont, Apollo Wellnessz Club alltal sorsolt nyertese Papp Katalin

A „Marosszentgyörgyi Sós Fürdő”,

a sós vizéről és ásványi iszapjáról híres gyógyfürdőt már 1880-ban ismerték, ugyanis már abban az évben elkészült az első sós-vizű medence, amit a felszíni forrásból tápláltak.

1912 május 2-án fúrták le az első szondát 864 méter mélyre. Földgázt kerestek itt is, hiszen Erdélyben van a legtisztább földgáz a világon (99,99%), de a gáz helyett sós-víz tört a felszínre. Azóta még két szondát fúrtak, egyiket 799 méter mélyre, a másikat 951 méterre.

A kiváló mineralizáció, a magas ásványi anyag koncentráció (135,586 mg/l) valamint az ásványi összetétele (jód, kálcium, magnézium, kálium, nitrogén) biztosítja e különleges víznek a gyógyító erejét. Itt található Erdélyben a legnagyobb jódtartalmú víz, és amint tudjuk a jód a hosszú élet titka.

Az Apollo Wellness Club széleskörű szolgáltatásaival relaxálást, felfrissülést és felépülést biztosít vendégeinek:

  • Sós- és édes-vizű strand várja Önt
  • Kezelési központ, balneofizioterápia – mely nem csak szakképzett személyzettel rendelkezik, hanem fejlett gépekkel széleskörű panaszokra kínál megoldást;
  • A **** és *** csillagos Apollo Hotel nemzetközi szolgáltatásait luxus körülmények között biztosítja
  • Sporttelep – Apollo Sport – futballpályák, teniszpályák és kosárlabda pályák találhatóak
  • Apollo Vendéglő – klasszikus stílusban, modern jegyeket tartalmazva, a nemzetközi és hazai konyha specialitásait egyaránt felszolgálja
  • Konferencia terem – mely 200 férőhellyel, kellő felszereltséggel kiváló helyszínt biztosít különböző üzleti találkozók és speciális rendezvények megszervezésére.